/adunarea-generala-a-sorot Adunarea generala a sorot - SOROT - Societatea Romana de Ortopedie si TraumatologieAcces membri SOROTAdunarea Generala a SOROT

 

Stimati colegi,
 
Ne bucuram sa ne intalnim si in acest an, cu ocazia celui de-al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie. In cadrul evenimentului, Adunarea Generala SOROT va alege noul Vicepresedinte, care ii va urma domnului prof. dr. Gheorghe Popescu in functia de Presedinte SOROT, incepand cu anul 2019. De asemenea vom alege membrii Comitetului Director (Secretar General, Responsabil pentru relatia cu Colegiul Medicilor din Romania, Responsabil pentru relatia cu Ministerul Sanatatii, Responsabil pentru relatia cu Ministerul Educatiei si Cercetarii si Relatii Internationale, Purtator de Cuvant, Trezorier) cu un mandat de 2 ani impreuna cu reprezentantii SOROT la EFORT, SICOT si AOLF.


 
In consecinta

  • Presedintele SOROT convoaca Adunarea Generala a SOROT pentru data de 19 octombrie 2017, la Timisoara, Centrul Regional de Afaceri, cu ocazia celui de-al XVII-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie al SOROT.
  • Candidaturile pentru functiile de VicepreČ™edinte, Secretar General, Membru in Comitetul Director, Reprezentant SOROT la EFORT / SICOT/ AOLF se vor depune pana la data de 15 octombrie 2017 pe adresa de mail alegeri@sorot.ro si vor fi afisate pe pagina de web a SOROT si a Congresului SOROT. Fiecare solicitant va preciza functia pe care doreste sa candideze si va atasa un CV complet precum si date de contact (nr. de tel. si adresa de e-mail).
  • Votul va avea loc in momentul inregistrarii fiecarui participant la Congres.
  • Fiecare membru SOROT va primi un buletin de vot cu numele candidatilor.
  • Rezultatul votului va fi afisat in momentul finalizarii procedurii de vot din cadrul Adunarii Generale.

Speram ca, in acest mod, fiecare membru SOROT isi va exprima opinia iar reprezentativitatea Comitetului Director va fi indiscutabila.

Cu stima,


Prof. Dr. Radu Prejbeanu
Presedinte SOROT